Lønn

 

Lønn utbetales gjennom det som kalles en lønnskjøring. Regnskapsmessig føres det langt mer enn bare de kronene den ansatte får utbetalt på konto. Nettopp derfor kan det være lurt å benytte regnskapsfører her.

Din lønn regnes som en godtgjørelse for det arbeidet du utfører. Det er derimot her inkludert langt mer enn de kronene du mottar på din konto hver eneste lønningsdag.

For i tillegg til grunnlønnen en ofte kaller det, er det flere andre deler av lønnskjøringen som alle skal regnskapsføres. Det er fort gjort å gå litt i stå i dette systemet og hvordan skal det kobles til regnskapet generelt sett.

regnskapsføring-bilde

Dette dekker en lønnskjøring

Dersom du aldri har kjørt lønn før, visste du kanskje ikke at denne prosessen dekker ganske mye. Herunder inkluderes blant annet:

  • Grunnlønn
  • Feriepenger
  • Sykepenger
  • Skattetrekk
  • Arbeidsgiveravgift
  • Bonuser
  • Pensjonssparing
  • Osv …

 

Alle disse elementene skal ikke bare utbetales og settes av, men de skal også regnskapsføres. Da gjelder det å holde tunga rett i munnen. En må heller ikke glemme å sende inn en A-melding.

Det er i det hele tatt utrolig mye å tenke på ved lønnskjøring. Derfor er det godt å ha gode regnskapsprogrammer til støtte. Duett er det programmet vi i Røyrvik Regnskap har valgt.

Duett Lønn – Webbasert lønnssystem

Duett Lønn er lønnsmodulen som medfølger Duett sitt regnskapssystem. Vi har valgt denne webbaserte løsningen, fordi den er enkel og fleksibel i bruk ved lønnskjøring.

Blant annet vil lønnsslipper her automatisk sendes ut på e-post til de ansatte, og A-melding sendes også direkte til Altinn. Dette sikrer mindre arbeid for alle parter og en økt automatisering av prosessen.

Duett Lønn medfølger også praktiske kontroller og validering av lønnskjøringen. Dette sikrer kvaliteten i prosessen.

God rådgivning er vi unike med

Hos oss får du den beste rådgivningen
du kan ønske deg

Samarbeid gjennom oppgavefordeling

Røyrvik vet at det er enkelte ting som det er enklere og mer praktisk at kunden gjør selv. Det å for eksempel legge inn informasjonen om dine ansatte, lønner seg å gjøre på egenhånd.

Gjennom løsningen Duett Lønn, sørger vi da for at du får denne oppgaven, mens vi da heller kjører lønnen. Vi kan også gjøre det slik at din bedrift står for alle godkjenninger av lønnsutbetalinger.

Mobilapp til de ansatte

Videre er en stor fordel med Duett at de har en praktisk mobilapp tilgjengelig for timeføring og utlegg. Hver gang din ansatt skal føre timer eller legge ut, kan dette føres direkte inn i systemet.

Dette er en sømløs funksjon som gjør at en av de prosessene som kanskje spiser mest tid under lønn, nå blir tatt hånd om automatisk der og da. Duett er rett og slett kjempeenkelt.

En god lønnsprosess er viktig for de ansatte

En god opplevelse med lønn er å forvente. Det er disse kronene og ørene de ansatte kjemper hardt for, og da skulle det egentlig bare mangle at lønnskjøringen blir utført på en ordentlig måte.

Røyrvik Regnskap garanterer en knirkefri prosess for din lønnskjøring. Vi trippeltsjekker og går lønnskjøringen gjennom sømmene, slik at alt blir helt korrekt i Duett Lønn.

Kontakt oss i dag!

Røyrvik Regnskap tilbyr det komplette spennet av regnskapsføringstjenester. En av de vi er veldig stolte av løsningene våre på, er altså lønnskjøringen.

Duett Lønn er blant de fremste i bransjen på sin teknologi. Fleksibilitet og enkel regnskapsføring av lønn er blant nøkkelordene her, og nettopp derfor valgte vi dem.

Trenger du hjelp til din lønnskjøring? Ta kontakt med Røyrvik Regnskap i dag! Da kan vi ta en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med lønnskjøring i bedriften.